Ochelari de protectie cu lentile Ital Lenti UV Tech

De cate ori ai avut ochii obositi si iritati dupa o zi de munca? Ai observat ca iti scade productivitatea si eficienta concomitent cu aceste simptome? Daca petreci foarte mult timp ziua in fata calculatorului, sigur simti ca seara esti foarte obosit. Pentru a proteja ochii, iti recomandam ochelarii de protectie cu lentile Ital Lenti UV Tech Iron.

Peste 90% din radiatiile ultraviolete, radiatii aflate in lumina naturala de la soare, sunt absorbite de catre corpul omenesc prin ochi. Datorita absorbtiei radiatiilor ultraviolete de catre ochi, numai in America la sfarsitul anului 2015 erau diagnosticati cu degenerescenta maculara, cea mai grava boala a ochilor, 1.950.000 de persoane.

Pe langa radiatiile ultraviolete naturale, ochii nostri se afla sub un stres constant cauzat de undele de lumina emise de calculator, tableta sau smart-phone.

Atunci cand folosim un timp indelungat dispozitivele digitale seara, producerea si eliberarea de melatonina, este inhibata de lumina emisa de calculator, tableta sau smartphone, creand insomnii. Melatonina este un hormon care joaca un rol crucial in starea de sanatate a organismului.

Zoom Optic Piatra Neamt Ital Lenti UV Tech Iron lentile protectie calculator

In ultimii ani, multe defecte de vedere, au fost asociate expunerii continue a ochilor la radiatiile ultraviolete si la lumina albastra de energie inalta. Din aceasta cauza s-a accentuat degenerescenta maculara si alterarea productiei de melatonina, creand modificari ale dispozitiei, insomnii si reducerea vitezei de reactie.

Lentilele de vedere Ital Lenti UV Tech Iron sunt proiectate sa reduca la minim efectele radiatiilor ultraviolete si ale luminii albastre vizibile de energie inalta (HEV) cu lungimi de unda de pana la 420 nm.

Zoom Optic Piatra Neamt Ital Lenti UV Tech lentile protectie calculator

Lentilele de vedere Ital Lenti UV Tech Iron blocheaza 100% radiatiile ultraviolete UVC si UVB, si peste 99% din radiatiile ultraviolete UVA.

Pe masura ce se deterioreaza stratul de ozon, scade si cantitatea de radiatii pe care acesta o poate filtra. Datorita subtierii stratului de ozon, pana la sfarsitul anului 2020 se prognozeaza un numar de 3.000.000 de persoane diagnosticate cu degenerescenta maculara doar in America.

Ochii nostri sunt sub un stres constant cauzat si de iluminatul modern. In special, noua generatie de lumini cu LED-uri, este considerata sursa de radiatie cu lumina albastra.

Lentilele de vedere Ital Lenti UV Tech Iron reduc de asemenea si 55% din lumina albastra daunatoare.

Folosind lentilele de vedere Ital Lenti UV Tech Iron atunci cand utilizam dispozitivele digitale, se reduce cantitatea de radiatii percepute. Seara, datorita acestei protectii folosite, organismul incepe secretia de melatonina, oboseala este resimtita natural si se reduc insomniile. Melatonina este un hormon produs de glanda pineala de la nivelul creierului, odata cu lasarea intunericului.

Lentilele de vedere Ital Lenti UV Tech sunt fabricate din materiale organice dedicate. Ele sunt disponibile numai cu tratamentul de durificare Iron, tratament ce ofera o durificare maxima. Deoarece lentilele Ital Lenti UV Tech ofera o filtrare maxima a radiatiilor ultraviolete, nu exista si pe varianta fotocromatica, adica sa se inchida la soare.

Persoanelor care petrec mai mult timp in interior decat in aer liber, si care nu doresc o protectie UV maxima, le recomandam lentilele Blue Steel. Lentilele Blue Steel sunt concepute exclusiv pentru filtrarea luminii albastre, reducand oboseala oculara si intensificand contrastul.

Pentru alegerea ochelarilor potriviti, in functie de nevoile si bugetul tau, te asteptam la Zoom Optic. Ne gasesti in Piatra Neamt pe str. Mihai Eminescu numarul 8 bloc D5 scara C, langa rochii de mirese Natalys (fosta Casa Tania). Ne poti contacta si la numarul de telefon 0233 627 960 de Luni pana Vineri intre orele 9:00 – 18:00. Suntem si pe Facebook sau Instagram.

Poza: Lentile Ital Lenti UV Tech Iron.
Multumim Georgiana Brasoveanu pentru poza!

Georgiana Brasoveanu la Zoom Optic Piatra Neamt cu Lentile Ital Lenti UV Tech Iron Protectie Calculator

Zoom Optic – Sa vezi diferenta

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.