Consultatii

Stiati ca ochelarii achizitionati de la Zoom Optic rezista mai mult? De ce? Pentru ca la fiecare 3 luni primiti cadou solutie sub forma de spray si laveta de calitate pentru intretinerea lor.

Daca doriti determinarea dioptriilor pentru achizitionarea unei perechi de ochelari sau lentile de contact, Zoom Optic va ofera acest serviciu, la pretul de 40 de lei.

Ne puteti contacta la numarul 0233 627 960 de Luni pana Vineri intre orele 9:00 – 18:00 sau ne puteti scrie oricand un mesaj pe Facebook Messenger si vom raspunde imediat cum il observam.

Consultatia pentru ochelari sau lentile de contact va fi efectuata de Alina Arusoaiei sau de Mirela Lovin.

Alina Arusoaiei este optometrist cu 14 ani de experienta in domeniu si peste 7.800 de ochelari si lentile de contact determinate cu dioptrii corecte.

Mirela Lovin este optometrist cu o vasta experienta in acest domeniu, intalnind de-a lungul timpului diferite tipologii de pacienti, imbogatindu-si astfel cazuistica. Fiind purtatoare de ochelari de vedere, intelege necesitatea si importanta purtarii unor dioptrii corect prescrise, precum si folosirea unor lentile pe care s-au aplicat tratamente de cea mai buna calitate. Latura profesionala se imbina cu succes cu omul Mirela Lovin, o persoana empatica, sociabila, comunicativa cu simtul umorului dezvoltat.

Ochelarii reprezinta mult mai mult decat un simplu accesoriu si purtarea unor dioptrii corecte simplifica mult activitatile zilnice, crescand productivitatea si inducand totodată o stare de confort.

Daca in urma consultatiei, efectuata de optometrist, se observa si alte probleme de sanatate care nu tin de un viciu de refractie, va vom programa pentru o consultatie amanuntita efectuata de domnul Dr. Octavian Ioan Motas, Medic Primar Oftalmologie si Doctor in Stiinte Medicale.

Va invitam sa urmariti mai jos, un scurt video de 1 minut, si sa il cunoasteti pe domnul Dr. Octavian Ioan Motas.

Consultatia efectuata de domnul Dr. Octavian Ioan Motas costa 90 de lei si se face doar pe baza de programare.

Pentru programari la domnul Dr. Octavian Ioan Motas ne puteti contacta la numarul 0233 627 960 de Luni pana Vineri intre orele 9:00 – 18:00 sau ne puteti scrie oricand un mesaj pe Facebook Messenger si vom raspunde imediat cum il observam.

Va invitam sa urmariti si filmul de prezentare Zoom Optic (40 de secunde) de la pagina Video. Dati click aici pentru video.

Va asteptam in Piatra Neamt pe str. Mihai Eminescu, langa rochii de mirese Casa Tania. Daca doriti sa interactionam, suntem pe Facebook si Instagram.

Zoom Optic – Sa vezi diferenta